VRIJ WERK

poster blue abstract

ABSTRACTE SCHILDERIJEN (ACRYL GIETEN)

Naast mijn grafische werkzaamheden ben ik in 2018 begonnen met het maken van abstracte schilderijen. Hiervoor maak ik gebruik van de ‘acrylic pouring’ techniek.

 

De techniek

Bij het acryl gieten wordt de verf verdund met additieve stoffen. Denk hierbij aan Floetrol, gietmedium (pouring medium), alcohol en (natuurlijke) siliconenolie. Eventuele processen kun je activeren door gebruik te maken van een brander, föhn of heteluchtpistool. Ook zijn er andere technieken waardoor er zogenaamde cellen ontstaan. Een van de kenmerken van deze techniek is dat je eigenlijk niet precies weet wat er gaat gebeuren. Een aantal zaken zoals kleur en compositie kun je tot bepaalde hoogte sturen maar het uiteindelijke resultaat blijft altijd een verrassing.

 

Eigen stijl

Momenteel ben ik bezig om een eigen stijl te ontwikkelen en zal via Instagram, Facebook en mijn website de resultaten hiervan tonen. De beelden op deze pagina zijn een aantal details van experimenten die ik heb gemaakt.


abstract schilderij oranje
abstract schilderij paars blue gold
abstract schilderij black blue white

STUDIO-LAUW

STUDIO-LAUW ontwerpt alles wat je nodig hebt op het gebied van grafische vormgeving. (Grafisch ontwerp, desktoppublishing en fotografie)

INFO

Postadres:

STUDIO-LAUW

Dries 6

6006 HS Weert

 

Lawrence Coppen

T 06 25 06 83 95

 

KVK 69668078 (Eindhoven)

SOCIAL MEDIA


© 2021 • STUDIO-LAUW