DIVERSE GEREALISEERDE PROJECTEN

boek bourgondisch in evenwicht

BOEK - BOURGONDISCH IN EVENWICHT

Een boek begint met een idee. Wanneer je dan uiteindelijk het verhaal op papier hebt staan, moet het worden vormgegeven. STUDIO-LAUW heeft René Witte hiermee kunnen helpen en was verantwoordelijk voor de opmaak van het binnenwerk en de drukwerkbegeleiding.

 

Over het boek

‘Bourgondisch in evenwicht’ is een methodiek die je in vijf kwartalen door vijf cycli leidt en resulteert in een structurele aanpassing van je eetgedrag, waarbij je nog steeds een bourgondisch maar wel gezonder leven gaat leiden. Voor je gezondheid is beweging belangrijk, maar meer bewegen en minder alcohol kunnen niet op tegen minder voeding. Het is uiteindelijk wel een onderdeel van de methodiek, maar met beleid en pas halverwege de vierde cyclus structureel toegepast. De stelregel is dat alles wat je in deze methodiek gaat doen je ook kunt volhouden op de lange termijn, of het nu gaat om je eetgewoonte of om beweging.

 

www.bourgondischinevenwicht.comFLYERS, FOLDERS EN POSTERS - ABC COSMETICA

De vraag van deze opdrachtgever was om voor alle productlijnen flyers en folders te ontwerpen. Waar deze eerst nog verschillend waren qua formaat, lettertype en papier hebben we nu voor uniformiteit gekozen. Dus elke flyer en folder heeft een A5 liggend eindformaat, is gedrukt op hetzelfde papier en de huisstijl is bepaald in lettertype en kleur. 

 

Daarnaast heeft STUDIO-LAUW ook diverse andere zaken verzorgd zoals een kalender, kadobon, posters, verjaardags- en kerstkaart.

 

Over de opdrachtgever

abc cosmetica is een groothandel in professionele cosmetica van het Duitse kwaliteitsmerk Rosa Graf, exclusief voor de gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Rosa Graf staat voor eerlijke huidverzorgende & huidverbeterende cosmetica op basis van puur plantaardige ingrediënten. Werkstoffen, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze het herstellend vermogen van de huid stimuleren en die uiterst vriendelijk zijn voor de huid.

 

www.abccosmetica.nlcomputerscherm magazine

OPMAAK VAKBLADEN - LOUWERS MEDIAGROEP

STUDIO-LAUW heeft voor deze opdrachtgever de opmaak van al meer dan 30 (bouwgerelateerde) magazines mogen verzorgen. Hieronder een aantal titels van gerealiseerde vakbladen:

  • Bouwen aan Vlaanderen
  • RecyclePro
  • Installatie & Bouw
  • Bouwen aan de Zorg
  • Instore & Livecomm

Artikelen worden opgemaakt met het programma InDesign en beeldbewerking doe ik met Photoshop. Verder wordt met het systeem van WoodWing gewerkt en kun je als vormgever samen met onder andere een redactieteam aan één editie werken.

 

Over de opdrachtgever

Louwers Mediagroep is een uitgeverij van vakinformatie, gespecialiseerd in vakbladen, special interestmagazines, jaarboeken en agenda’s in print en portaal- en websites op het internet.

 

www.louwersmediagroep.nl - www.louwersmediagroep.bePOSTERS EN FLYERS - HOUSE OF BILLIARDS WEERT

poster hob weert blauw
2018-2019
poster hob weert paars
2019-2020
poster hob weert oranje
2020-2021


interieur bistro de umbelder weert

FOTOGRAFIE - BISTRO DE UMBELDER

Deze opdrachtgever had beelden nodig voor de website. De foto’s moesten een goed beeld geven van het interieur en daarnaast zouden er ook een aantal lunchgerechten gefotografeerd worden. 

 

Voor het maken van foto’s maak ik gebruik van een Olympus OM-D E-M10 Mark II. Dit is een spiegelloze systeemcamera met een retro look en de techniek van nu. Samen met drie lenzen (M.Zuiko 14-150mm 1:4.0-5.6 II, 25mm 1:1.8 en 60mm 1:2.8 Macro) is het mogelijk om in korte tijd prachtige foto’s te maken.

 

Over de opdrachtgever

Bistro de Umbelder is een culinaire bistro in het stadshart van Weert naast de kerk waar je terecht kunt voor lunch en diner. Zij staan voor ambachtelijke bereidingen, verfijnd eten en goede wijnen in een relaxte en ongedwongen sfeer. Het nostalgische pand heeft een eigentijdse gezellige inrichting gekregen.

 

www.de-umbelder.nlSTUDIO-LAUW

STUDIO-LAUW ontwerpt alles wat je nodig hebt op het gebied van grafische vormgeving. (Grafisch ontwerp, desktoppublishing en fotografie)

INFO

Postadres:

STUDIO-LAUW

Dries 6

6006 HS Weert

 

Lawrence Coppen

T 06 25 06 83 95

 

KVK 69668078 (Eindhoven)

SOCIAL MEDIA


© 2021 • STUDIO-LAUW