DIVERSE GEREALISEERDE PROJECTEN

flyers rosa graf logo abc cosmetica

FLYERS EN FOLDERS - ROSA GRAF / ABC COSMETICA

De vraag van deze opdrachtgever was om voor alle productlijnen flyers en folders te ontwerpen. Waar deze eerst nog verschillend waren qua formaat, lettertype en papier hebben we nu voor uniformiteit gekozen. Dus elke flyer en folder heeft een A5 liggend eindformaat, is gedrukt op hetzelfde papier en de huisstijl is bepaald in lettertype en kleur. 

 

Daarnaast heeft STUDIO-LAUW ook diverse andere zaken verzorgd zoals een kalender, kadobon, poster, verjaardags- en kerstkaart.

 

Over de opdrachtgever

abc cosmetica is een groothandel in professionele cosmetica van het Duitse kwaliteitsmerk Rosa Graf, exclusief voor de gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Rosa Graf staat voor eerlijke huidverzorgende & huidverbeterende cosmetica op basis van puur plantaardige ingrediënten. Werkstoffen, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze het herstellend vermogen van de huid stimuleren en die uiterst vriendelijk zijn voor de huid.

 

www.abccosmetica.nl


folders rosa graf abc cosmetica 1
folders rosa graf abc cosmetica 2
folders rosa graf abc cosmetica 3


computerscherm magazine

OPMAAK VAKBLADEN - LOUWERS MEDIAGROEP

STUDIO-LAUW heeft voor deze opdrachtgever de opmaak van al meer dan 25 (bouwgerelateerde) magazines mogen verzorgen. Hieronder een aantal titels van gerealiseerde vakbladen:

  • Bouwen aan Vlaanderen
  • RecyclePro
  • Installatie & Bouw
  • Bouwen aan de Zorg
  • Instore & Livecomm

Artikelen worden opgemaakt met het programma InDesign en beeldbewerking doe ik met Photoshop. Verder wordt met het systeem van WoodWing gewerkt en kun je als vormgever samen met onder andere een redactieteam aan één editie werken.

 

Over de opdrachtgever

Louwers Mediagroep is een uitgeverij van vakinformatie, gespecialiseerd in vakbladen, special interestmagazines, jaarboeken en agenda’s in print en portaal- en websites op het internet.

 

www.louwersmediagroep.nl - www.louwersmediagroep.bePOSTERS EN FLYERS - HOUSE OF BILLIARDS WEERT

poster hob weert blauw
2018-2019
poster hob weert paars
2019-2020
poster hob weert oranje
2020-2021


computerscherm website sis-interieur

WEBSITE - SIS-INTERIEUR

Naast een overzicht van gerealiseerde projecten, partners en producten vind je hier meer informatie over de werkwijze en doelstellingen van deze opdrachtgever. Er is ook een nieuwspagina waar regelmatig berichten geplaatst worden en die heel eenvoudig te delen zijn via diverse socialmedia-accounts.

 

De website is gemaakt met het Content Management System (CMS) van Jimdo. Het resultaat is een professionele, responsive website met zoekmachine optimalisatie (SEO). Voor een opdrachtgever is het eenvoudig om zelf de website aan te passen en te beheren.

 

Over de opdrachtgever

SIS-interieur adviseert, richt in en begeleidt organisaties en bedrijven met hun interieurprojecten op het gebied van wonen, werken en ontmoeten. Zij werken samen met partners die bewust het maatschappelijk en/of sociaal ondernemen omarmen. Verder zetten zij zoveel mogelijk circulaire producten en materialen in en zal hergebruik gestimuleerd worden. Samen op weg naar een duurzaam interieur is samen veranderen!

 

www.sis-interieur.nlinterieur bistro de umbelder weert

FOTOGRAFIE - BISTRO DE UMBELDER

Deze opdrachtgever had beelden nodig voor de website. De foto’s moesten een goed beeld geven van het interieur en daarnaast zouden er ook een aantal lunchgerechten gefotografeerd worden. 

 

Voor het maken van foto’s maak ik gebruik van een Olympus OM-D E-M10 Mark II. Dit is een spiegelloze systeemcamera met een retro look en de techniek van nu. Samen met drie lenzen (M.Zuiko 14-150mm 1:4.0-5.6 II, 25mm 1:1.8 en 60mm 1:2.8 Macro) is het mogelijk om in korte tijd prachtige foto’s te maken.

 

Over de opdrachtgever

Bistro de Umbelder is een culinaire bistro in het stadshart van Weert naast de kerk waar je terecht kunt voor lunch en diner. Zij staan voor ambachtelijke bereidingen, verfijnd eten en goede wijnen in een relaxte en ongedwongen sfeer. Het nostalgische pand heeft een eigentijdse gezellige inrichting gekregen.

 

www.de-umbelder.nlSTUDIO-LAUW

STUDIO-LAUW ontwerpt alles wat je nodig hebt op het gebied van grafische vormgeving. (Grafisch ontwerp, desktoppublishing en fotografie)

INFO

Postadres:

STUDIO-LAUW

Dries 6

6006 HS Weert

 

Lawrence Coppen

T 06 25 06 83 95

 

KVK 69668078 (Eindhoven)

SOCIAL MEDIA


© 2021 • STUDIO-LAUW